Reklamacije

Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira vizuelno proverite svaki paket. Ukoliko na njemu ima vidnih oštećenja u obliku pocepanih delova ili nagnječenja, pošiljku ne bi trebalo da preuzmete. Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili:

  • Da ste dobili proizvod koji niste poručili a nalazi se na računu
  • Da ste dobili proizvod koji niste poručili a ne nalazi se na računu
  • Da niste dobili proizviod koji ste poručili a nalazi se na računu
  • Da ste dobili proizvod kome je istekao rok trajanj
  • Da ste dobli proizvod koji je oštećen
  • Da ste dobili proizvod koji ne radi
  • Da ste dobili prizvod koji podleže garanciji bez garantnog lista

u obavezi ste da nas obavestite o neispravnosti pošiljke 24h od prijema  putem mail-a [email protected] Budite bez brige, u takvim slučajevima ćemo riješiti problem u vašu korist u najkraćem mogućem roku.
Roba sa defektom 
U slučaju defekta obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo, a sve troškove zamene snosi "Simpson-on line". Potrebno je da proizvod vratite u orginalnom pakovanju sa računom. Ukoliko je defekt nastao kao posledica neodgovarajuće upotrebe nismo u mogućnosti da prihvatimo reklamaciju..
Roba sa garantnim listom 
Ukoliko nakon određenog vremena korišćenja proizvod prestane sa radom u garantnom roku molimo Vas da kontaktirate servis čije kontakte možete naći na garantom listu. Molimo Vas da račun i garanciju obavezno čuvate dok traje garantni period jer bez njih nećete moći da ostvarite uslove iz garancije. Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.
 

Ukoliko želite da uputite žalbu na neki proizvod, a nije nijedna od već navedenih, molimo Vas da nas putem mail-a [email protected] obavestite o tome. Simpson on-line će Vam u najkraćem roku, a u okviru zakonske procedure - najkasnije za osam dana, poslati informaciju o načinu rešavanja reklamacije (popravka pokvarenog uređaja, zamena za novi ili povraćaj novca)