Novi proizvod

Autosjedalica I-move 0-36kg

389.00 KMporez uklj.

Inovativna tehnologija rotacije od 360 stupnjeva olakšat će postavljanje djeteta u sjedalo i omogućiti vrlo jednostavno okretanje sjedalice u položaj prema sjedalu u vozilu ili prema naprijed.
Zahvaljujući ISOFIX tehnologiji možete biti sigurni ste da ste djetetu pružili maksimalnu zaštitu. Jungle autosjedalica za djecu pruža dodatnu razinu sigurnosti i dodatnu udobnost za Vaše dijete.

Jedinstvena tehnologija

Jungle autosjedalica 360°sa Isofix-om 0-36 kg namijenjena je za bebe od rođenja. Zahvaljujući rotirajućem stražnjem sjedalu moguće je prevoziti dijete u automobilu od prvog dana života. Za sigurnost i praktičnost najmlađe djece sjedalo je opremljeno dodatnim umetkom.

Zakretanje 360°

Korištenje jedinstvene tehnologije omogućuje da se podnožje sjedala slobodno rotira oko vlastite osi, a da ga ne moraju odvojiti od sigurnosnih pojaseva.
Okretanjem stolice prema vratima automobila možete udobno i bez napora postaviti bebu ispravno u sjedalo.

ISOFIX
Trajni i brz način montiranja sjedala u automobilu. U slučaju naglog kočenja ili sudara, maksimalno smanjuje sile koje utječu na dijete.

Gornja sigurnost
Dodatni pojas smješten u gornjem dijelu sustava za podršku djeteta smanjuje nagib glave prema naprijed u slučaju frontalnog sudara i smanjuje opasnost za ozljede glave djeteta.

-Podnožje je izrađeno od izdržljivog i snažnog materijala, koji je istodobno nježan za dječju kožu. Vanjski sloj je izrađen od posebnog perforiranog materijala koji osigurava pravilnu cirkulaciju zraka i jamči osjećaj suhoće.

Potpuna udobnost vožnje
Sigurnosni pojasevi u 5 točaka pružaju još više sigurnosti za Vaše dijete.

Dodatni jastuk štiti glavu djeteta tijekom bočnih sudara. Tijekom vožnje, podupire vrat i povećava udobnost putovanja.

4 razine nagiba
Podešavanje nagiba sjedalice sa jednom rukom od položaja sjedenja do ležećeg položaja (položaj za spavanje). Ispravni nagib osigurava maksimalnu udobnost i pravilni položaja djeteta u vozilu.

Užitak u vožnji
Mekani jastuk jamči udobnost. Dodatni jastuci na remenima sprječavaju oštećenja osjetljive kože djeteta, a klizni jastučići osiguravaju pravilan položaj pojaseva.

Kritike

No customer reviews for the moment.

Napišite kritiku

Autosjedalica I-move 0-36kg

Autosjedalica I-move 0-36kg

30 drugih artikala u istoj kategoriji: